Algemene voorwaarden

Als je een fotoshoot boekt bij NV Photography, ga je akkoord met de afspraken hieronder.

1. Copyright

Op de foto’s gemaakt door NV Photography ( Noëlle Vossen) rust copyright. Je mag de afgenomen foto’s in privékring onbeperkt gebruiken. De foto’s mogen niet zonder toestemming van NV Photography voor andere doeleinden of door derden worden gebruikt, zoals in een tijdschrift of bij een fotowedstrijd. Ook mag je de foto’s niet bewerken, behalve in privékring.

2. Publicatie op social media

Gebruik van de foto’s op sociale media mag, met de vermelding dat de foto’s gemaakt zijn door NV Photography. Gelieve de foto ook met watermerk te plaatsen om verspreiding richting derde te voorkomen. Mits je toestemming hebt gegeven om je foto's te publiceren op sociale media, kan het zijn dat ik ze ook gebruik voor sociale media. Zie punt 7 algemene voorwaarden. Je bent altijd vrij om berichten van NV Photography te delen of om jezelf hierin te taggen.

3. Levering

Alle foto’s worden bewerkt naar stijl en smaak van NV Photography. Binnen een afgesproken termijn ontvang je in hoge resolutie met en zonder watermerk via WeTransfer alle foto's zoals besproken.
(let op: de download zelf blijft één week beschikbaar).
Mocht je een nalevering willen van fotoafdrukken, fotoproducten en fotoalbums,  kun je deze in hoge kwaliteit bestellen via info@nvphotography.nl

4. Afspraak verzetten

Komt het gekozen tijdstip toch niet goed uit? Is er sprake van overmacht? Meld dit dan zo snel mogelijk. Het is geen probleem om de fotoshoot te verzetten.

5. Afspraak annuleren

Tenzij anders besproken, is het niet mogelijk de fotoshoot kosteloos te annuleren. Bij een annulering binnen 48 uur van het afgesproken tijdstip worden er annuleringskosten van €35 in rekening gebracht.

6. Betaling

Je betaald pas als je je foto's ontvangen hebt. Je krijgt van mij per e-mail de factuur. Het bedrag kan je dan binnen 14 dagen  overmaken naar rekeningnummer NL26RABO0113086067 op naam van N.B.H. Vossen o.v.v. factuurnummer en achternaam. Als je fotoproducten via NV Photography bestelt, dan dien je deze eerst te betalen  voordat ik de bestelling plaats. Ook hier komt een factuur voor.

7. Privacy

NV Photography gaat vertrouwelijk om met persoonsgegevens. Conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heb ik bijgevoegde privacyverklaring opgesteld. Om anderen te informeren over mijn werk deel ik regelmatig foto’s op mijn website en social media. Ik deel nooit foto’s zonder toestemming en vind het belangrijk om jouw wensen omtrent het wel of juist niet delen van foto’s te respecteren. Als ik foto’s mag delen, dan gebruik ik een watermerk. In het toestemmingsformulier AVG kun je je wensen omtrent het delen van foto’s aangeven. Je kunt altijd terugkomen op je beslissing.

8. Aansprakelijkheid

NV Photography werkt veilig en hygiënisch en doet er alles aan om de fotoshoot naar wens te laten verlopen. Heb je speciale wensen? Laat dit voor de fotoshoot weten. Het liefst natuurlijk met de intake. Als je tijdens de fotoshoot ergens mee zit, bespreek dit dan direct. Je kunt NV Photography achteraf niet aansprakelijk stellen voor het niet voldoen aan bepaalde verwachtingen, zoals een kind dat lacht op de foto. Kinderen zijn nu eenmaal onvoorspelbaar in hun doen en laten. NV Photography is ook niet aansprakelijk voor schade aan persoonlijke spullen door eigen gebruik ( bijv. schoenen in de modder of zand) en voor allergische reacties als gevolg van gebruikte materialen.

9. Garantie en nabestellen

Ik garandeer je de beste kwaliteit foto’s en via NV Photography bestelde fotoafdrukken, fotoproducten en fotoalbums. Voor de kwaliteit van fotoafdrukken, fotoproducten en fotoalbums die je bestelt bij andere aanbieders dan NV Photography, kan ik helaas geen garantie geven. Je bent zelf verantwoordelijk voor het correct opslaan en bewaren van de ontvangen foto’s. NV Photography bewaart de gemaakte foto’s een half jaar, tenzij anders besproken en aangegeven op AVG toestemmingsformulier. Binnen deze termijn is het mogelijk foto’s, fotoafdrukken, fotoproducten en fotoalbums na te bestellen.

10. Winacties en cadeaubonnen

NV Photography geeft soms minishoots (ter portfolio-uitbreiding) en cadeaubonnen weg via sociale media. Als winnaar kun je binnen 14 dagen contact opnemen om de minishoot in te plannen of de cadeaubon te claimen. Met deze winactie ga je akkoord met het verspreiden van de foto's op www.nvphotography.nl en sociale media. Bij de minishoot krijg je standaard vijf afgedrukte foto’s max 15x22cm gratis als dank dat ik de foto’s in mijn portfolio mag gebruiken. Extra foto’s en andere nabestellingen kun je kiezen tegen meerprijs. Het is niet mogelijk de geplande gewonnen minishoot te verzetten of uit te keren in geld. Gewonnen cadeaubonnen kun je binnen een half jaar gebruiken voor een fotoshoot naar keuze.

Aangekochte cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig. Hierbij geldt wel dat eventuele reis- en parkeerkosten (indien van toepassing en niet reeds door gever voldaan) bijbetaald dienen te worden. Aangekochte cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld. Inwisselen voor andere fotopakketten is wel mogelijk. De waarde wordt dan verrekend. Overgebleven restant van een cadeaubon wordt op een nieuwe cadeaubon gezet.